Guest Bedroom # 2
Guest Bedroom # 3
Guest Bedroom # 4
logo-savoy-White

Paestum weddings

At the Savoy Beach Hotel, the dream of a perfect wedding starts long before the fateful day. The bride and groom will confide their wishes to our Wedding Planner, who will make them using the structure to the best of its potential, coordinating the staff for the realization of every detail. From the banquet-style to the day's program to the menu, the couple will make the rules they want. In addition they will be advised on the choice of music, the wedding cars, wedding cake and even since the wedding dress.

savoy

A fairy tale come true

Getting married in Cilento


La programmazione dell’evento nuziale al Savoy Beach Hotel racchiude tutte le possibilità: la cucina è in grado di soddisfare ogni gusto, le sale sono magnifiche e la mise en place, dagli argenti ai cristalli, esprime stile, sobrietà e raffinatezza. I piatti scelti e utilizzati sono di finissima porcellana di Limoges. Gli sposi – che sono sempre nostri graditi ospiti la prima notte di nozze – potranno anche scegliere di sposarsi in spiaggia e avranno a disposizione il nostro Beach Club 93.

Paestum illuminates the hearts and inspires lovers. Getting married in the beautiful setting of the Temple of Hera, Athena and Poseidon is a dream, do it by choosing the Savoy Beach Hotel for receipt is undoubtedly its coronation.

Since 2001, the Savoy Beach Hotel creates a romantic and elegant wedding receptions and, thanks to great expertise in the industry, offers complete solutions to make the day of the Yes unique and unforgettable.

savoy

Local Products | km0

Kitchen first of all


La cucina è divenuta nel tempo il vero punto di forza per la perfetta riuscita degli eventi del Savoy Beach Hotel. Divisa in aree per tipologia di preparazione, la brigata di cucina può soddisfare qualsiasi richiesta e offrire un servizio di Menu Espresso. Ciò significa che l’intero menu scelto per il banchetto nuziale viene preparato in giornata e in modo coordinato, il che consente di servire fino a 1000 invitati contemporaneamente, a garanzia della perfetta cottura di ciascun piatto servito alla temperatura ottimale. Un grande lavoro di sinergie coordinato dal Banqueting Manager, che si occupa di sovraintendere agli allestimenti della sala e di ricevere gli ospiti.